Home > fulltech

Control Plus en Aestic Produkten hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw lockerconcept voor de sport, health & fitnessbranche.

Control Plus heeft in een tijdbestek van enkele jaren een definitieve plaats verworven bij de belangrijke aanbieders van ledenadministratie software voor de fitnessbranche in de Benelux. Control Plus begrijpt dat ondernemers in deze branche specifieke eisen en wensen hebben, daarom hebben zij samen met hen de software ontwikkeld. Gebruik makend van moderne softwaretechnieken om soms ingewikkelde functies snel en gebruiksvriendelijk te maken. Deze visie wordt gewaardeerd want inmiddels werken er al honderden ondernemers met de software van Control Plus. Kleine en grotere ondernemingen in de sport, health & fitnessbranche.Klik hier voor meer informatie over Fulltech en Control Plus software!

De eisen en wensen van de sport, health & fitnessbranche zijn ondergebracht in drie pakketten. Control Plus Extended biedt alle opties, inclusief het reserveren via internet. Control Plus Light biedt alle basisfunctionaliteit: een kassamodule, receptie- en reservatiemodule, toegangscontrole, financieelbeheer en een incassomodule. Hiertussen bevindt zich Control Plus Full. Dit pakket biedt de mogelijkheden van de Light-versie, plus personeelsmanagement, reserveringen door de klant, lichtcontrole, een zonnebankmodule, card printing, een uitgebreide (e)mailingmodule, verenigingsmodule, beheer van keten- of multiadministratie, CRM, lockeraansturing, voorraadbeheer en facturatie.

Speciaal voor de lockermodule is Control Plus een samenwerking aangegaan met Aestic Produkten bv uit Varsseveld. Aestic heeft meer dan 40 jaar ervaring in het inrichten van sportaccommodaties en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de sport, health & fitnessbranche. Totaaloplossingen voor de gehele inrichting van kleedruimtes, garderobes, douchecabines en lockers. Al onze oplossingen worden speciaal voor u op maat gemaakt en in iedere gewenste kleur geleverd. Aestic levert maatwerk voor een standaard prijs! Klik hier voor onze leaflet voor de fitnessbranche!

Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!