Home > jutters

Aestic verwerft opdracht voor maatwerk bij Project Jx te Den Haag!

Het Project Jx is een samenwerking tussen Jeugdformaat en De Jutters voor sluitende jeugdzorg. Het project JX richt zich op jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar met ernstige gedragsproblemen, die onder toezicht zijn gesteld (OTS). Door diagnostiek en behandeling van deze complexe doelgroep krijgen de jongeren de ondersteuning die zij nodig hebben.

Via onze dealer KPM kantoor te Den Haag heeft Aestic opdracht gekregen voor het maken van maatwerkoplossingen. Het maatwerk bestaat uit 54 kast/wastafelcombinaties en 4 woonkamer betimmeringen. Via onderstaande impressies van de architect krijgt u een indruk.

In verband met de doelgroep heeft Aestic in nauw overleg met KPM kantoor, de opdrachtgever en de architect het project uitgewerkt. In deze uitwerking is veel aandacht uitgegaan naar het ‘hufterproof’ maken van de producten. 270 graden scharnieren in de deuren, met HPL beplakken van alle ‘gevoelige’ houten delen en een volledig stalen frame in het wastafelmeubel zijn voorbeelden hiervan.

Doordat Aestic een eigen productie heeft met alle benodigde bedrijfsonderdelen is het realiseren van deze opdracht mogelijk, ondanks de korte levertijden. In oktober en november 2007 wordt dit project volledig opgeleverd en gemonteerd door de eigen montageafdeling van Aestic.Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!