Home > jutters01

Aestic levert opdracht voor maatwerk op bij Project Jx te Den Haag!

Het Project Jx is een samenwerking tussen Jeugdformaat en De Jutters voor sluitende jeugdzorg. Het project JX richt zich op jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar met ernstige gedragsproblemen, die onder toezicht zijn gesteld (OTS). Door diagnostiek en behandeling van deze complexe doelgroep krijgen de jongeren de ondersteuning die zij nodig hebben.

Aestic heeft de opdracht in een strak tijdschema opgeleverd conform specificaties van de opdrachtgevers en architect. Het werk bestond uit 54 kast/wastafelcombinaties en 4 woonkamer betimmeringen. Via onderstaande foto's van het project krijgt u een indruk. Voor meer beeldmateriaal verwijzen wij u graag naar onze projectendatabase. Hier treft u een drietal projecten voor het Project JX, die u een mooie kijk geven op het uitgevoerde werk.

Ons eigen productie- en montageteam hebben zichzelf overtroffen door zeer strak werk uit te leveren. Het werk vergde precisie en vakwerk omdat het hier om renovatie ging en geen nieuwbouw. Het pand is al 'op leeftijd' en zeker niet overal haaks. Alle onderdelen zijn in de productie op maat gemaakt en ter plekke pas gemaakt om de juiste aansluiting naar de wanden te kunnen garanderen. Deze werkmethode heeft als resultaat gehad dat het gehele werk in twee weken gerealiseerd kon worden.

Het werk is geleverd via onze dealer KPM kantoor te Den Haag


Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!