Home > maatwerk01

Aestic produkten BV heeft een totaalconcept voor het maken van specials!

Met de inrichting van professionele ruimtes wordt steeds meer rekening gehouden met de mensen die gebruik gaan maken van deze ruimtes. Bij werk-, studie, sport- en recreatieruimtes wordt de inrichting steeds belangrijker. Er wordt geprobeerd het juiste sfeerbeeld te creëren om de gebruiker van de betreffende ruimte het juiste 'gevoel' te geven. Veelal vanuit een goed samenspel tussen eindgebruiker en architect wordt de inrichting ontworpen. Dit resulteert in een maatwerkontwerp dat nauwkeurig de gewenste sfeer en uitstraling weerspiegelt. Omdat een dergelijk ontwerp vaak niet te realiseren is op basis van standaard producten wordt er een beroep gedaan op bedrijven die gespecialiseerd zijn in maatwerkproductie.

Aestic heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van maatwerk en staat bekend om haar flexibiliteit. Aestic heeft een eigen productie met een hout, staal-, aluminium- en assemblageafdeling. Tevens beschikt Aestic over een volledige spuiterij met ontvettingscabine. Hierdoor is Aestic in staat om al het maatwerk in eigen huis te maken en de levertijden voor maatwerk zeer laag te houden. De eigen transport- en montageafdeling maakt het geheel compleet. Het maakt Aestic tot een full-service leverancier die voor u het project uitvoert van ontwerp tot en met een perfect oplevering.

Hieronder een aantal voorbeelden per afdeling. Klik op de foto voor een vergroting. Wilt u meer foto's zien van onze specialiteit kijk dan op onze project database en kiest u bij het veld ‘alle categorieën” voor ‘Maatwerk’.


HOUT


GARDEROBES


HOUTEN KASTEN


KLEEDKAMERINRICHTING


STALEN KASTENWilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!