Home > productie

Aestic beschikt over volledig een eigen productieomgeving. De fabricage gebeurt volledig in eigen beheer in onze fabriek te Varsseveld. Hierdoor is het mogelijk geheel conform uw wensen te produceren. Al onze producten zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur en maatvoering. Onze gekwalificeerde medewerkers werken met geavanceerde apparatuur, waardoor wij maatwerk kunnen leveren tegen standaard prijzen.

HOUT, STAAL, ALUMINIUM, SPUITERIJ, ASSEMBLAGE, EXPEDITIE, MONTAGE

Hout
Op onze houfafdeling worden vele plaatmaterialen en houtsoorten verwerkt. Al onze producten kunnen in iedere gewenste UNI-kleur of houtstructuur geleverd worden. De afwerking van de diktekanten kan met het bekende Aestic Aluminium of standaard ABS kantenband. Klik hier voor onze standaard kleurenkaart!
Aestic Produkten BV - Staalafdeling
Staal
Op onze staalafdeling worden alle stalen frames en jukken vervaardigd. Deze afdeling met professionals kunnen alle soorten werken aan in zowel MIG als TIG. Constructies waarin onze producten extra ondersteuning, draagkracht of bevestigingsmogelijkheden nodig hebben, kunnen hierdoor gerealiseerd worden.
Aestic Produkten BV - Aluminium afdeling
Aluminium
Op onze aluminium afdeling worden alle onderdelen vervaardigd voor onze producten. Veel van deze Aluminium profielen zijn speciaal ontworpen voor Aestic en geven onze producten de unieke uistraling. Het aluminium wordt per opdracht verwerkt en zodoende is Aestic in staat om in iedere gewenste maatvoering haar producten te leveren.
Aestic Produkten BV - Spuiterij
Spuiterij
In de spuiterij worden alle onderdelen gespoten in iedere gewenste RAL-kleur. Uniek is dat uw kleurkeuze geen invloed heeft op de prijs. Wij leveren dus kostenloos de gewenste kleur die aansluit op uw bestaande inrichting.
Aestic Produkten BV - Assemblage
Assemblage
Op de assemblage afdeling worden alle halffabrikaten samengesteld tot volledige producten. Van alle afdeling worden de onderdelen per opdracht aangeleverd geassembleerd. De volledige producten worden ingepakt ter verzending of klaargezet voor de eigen expeditie.
Aestic Produkten BV - Expeditie
Expeditie
Onze producten worden via een professioneel systeem met eigen vervoer verzonden. Er wordt grote zorg besteed aan het verpakken van onze producten zodat deze in perfecte staat worden afgeleverd. De producten worden compleet afgeleverd en klaar voor gebruik, de modellen voor wandmontage zijn voorzien van bevestigingsmateriaal.
Aestic Produkten BV - Montage
Montage
Onze gespecialiseerde monteurs beschikken over een grote technische kennis met betrekking tot de inrichting en montage. Alvorens Aestic gaat produceren zal een van onze medewerkers, maatcontrole verrichten om op de dag van montage verassingen te voorkomen. Na het bezoek van onze monteurs zijn de producten klaar voor gebruik.

Wilt u een beknopte uitleg van deze internetsite, download hier een beschrijving en mis niets!